Take me home

Varför måste alla som heter Mohammed Ali med ihopväxta ögonbryn och oljigt hår alltid lägga till mig på facebook? Tydligen så är det något i mitt utseende som attraherar medelålders män i mellanöstern...
Och varför måste alla som är över 40 skriva med minst 3 frågetecken och minst 5 utropstecken på facebook? VA!!!????!!!!????? VARFÖR???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lite småtossigt är det allt.

Idag var jag, mamma och Marie ute på Marstrand, det var riktigt skönt. Ligga och sola på klipporna och kolla på segelbåtar. Men jag vart ägd. Av en mås. Den sket på min hand just som jag höll på att äta en bägare med mjukglass.... Vart inte så sugen på mer glass sedan kan jag säga. Bränt mig lite på ryggen har jag gjort och jag är helt diarréfärgad i ansiktet men jag antar att det är bra, för då är jag ju brun.

Och nu ska jag ut och sola ännu mer, sedan ska jag och Sebastian lyssna hemligaklubben, kolla family guy, äta glass och spela chicago.

Kommentarer
Postat av: Anonym

MEN DOM KANSKE VILL DET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????????????????????????????????? ;)

2009-08-07 @ 11:17:57
URL: http://mariaedin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0