Me so hungry

Jag är hungrig.  Det här är min cravingslista just nu, utan inbördes ordning.

Sushi
Sushimi
Grillad kyckling
Räkor
Kräftor
Mexikansk soppa med mycket vitlök
Varma mackor med kidneybönor och vitlök i
Fisksoppa med saffraN i och aioli till
Grillad fläskfilé
Klyftpotatis och beasås
Chips och någon ostdipp
Lite smågodis
Choklad!
Pasta och köttfärsås
Mögelost
Kokta ägg mosade med smör
Blodig biff
Marinerad oxfilé
Potatisgratäng
Macka med skagenröra på
Grillad tonfisk
Bulgursallad med mycket fetaost
Wienerbröd
Chokladpudding med grädde
Nybakta kanelbullar med mjölk
Färska blåmusslor
Rökt färsk sik
Spenatsås
Äggmacka med randig kaviar
Safarimacka med salami och brieost

Och VAD ska jag få till middag?!!  VAD SKA JAG FÅ TILL MIDDAG??!!!   KORV!!!   KORV FÖR I HELVETE!!!   VA FAAAN!!?? JAG ÄR INTE SUGEN PÅ NÅ JÄVLA KORV!!

HELVETEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!






Chain of fools

Well.. trodde att jag skulle få en liiiten lugn stund efter jubileumet. Men inte! Tji fick jag. Slicka mig i arslet om jag har fel men jag tror nog att jag är den mest upptagna person i hela världen just nu. 6 prov kan jag räkna till, och då är inte mitt nivåprov inräknat (måste fixa koooooomp!!!!) (HJÄÄÄÄLP!!! MAMMAAAAA!!!) Nästan så att man önskar att man inte var född.

Vi tränar för fullt till våran soulturne, jag har saker att fixa till TT 12an (Sara hjäääälp! ) och minst 16847584853 saker att göra färdigt i skolan.

Kan jag inte få vara en lite gråtande bebis. Snälla?

Houf 2.0

För någon vecka sedan flyttade Maria från stan. Och idag åkte Ylva. Det är som att de här "flyttdagarna" bara varit på låtsas, eller att det var väldigt, väldigt, VÄLDIGT långt in i framtiden. Eller att de liksom inte var på riktigt. Alls.

Jag minns när jag och Ylva var små små småbarn. Cirka 6 och 8 år gamla. Vi lekte alltid häst. Och jag var alltid en jätte bångstyrig häst, så Ylva fick använda ridpiskan ganska ofta..
Det var Ylva som hur lätt som helst alltid kunde övertala mig till att göra saker när jag var en liten mes. Ylva har alltid lösningar på ens problem. Och det är alltid riktigt bra lösningar, som man själv kanske inte har tänkt på tidigare.. Hon lärde mig några av mina första låtar på gitarr som hon (VÄLDIGT) tålamodigt satt och visade för mig om och om igen.


Maria har jag inte känt riktigt lika länge, men säker i fem år minst. Det var Maria som gav mig min första snus, jag gick i sjätte klass. Satan vad snusfull jag blev den gången..
Maria är en såndär person som alltid ställer upp. Som det nyåret då jag nästan drack mig helt medvetslös på en halv sjuttis, två cider och spydde som en jävla gris hela natten. Då tog Maria hand om mig. Med stort nöje hehe. 

Undra hur många km bil jag har åkt med både Ylva och Maria. Undra hur många prillor dom har gett mig, hur många snusdosor som dom har köpt. Hur många krissamtal jag har haft med båda två. Undra hur många gånger jag har hållit på att garva ihjäl mig när jag umgåts med någon av dem. Ja, jag har faktiskt ingen aning.

Men jag vet däremot att det kommer att bli väldigt många fler gånger.

Jag saknar er redan.

Houf..

Jaha, då drog vi igång cirkusen igen. Sist var Michael Jackson showen som var i februari. Ny är det Estets tioårsjubileum som ska firas med en stor konsert.

Första repdagen är idag, kl 22 får vi gå hem. Alltid efter sådana här repdagar är jag så ofantligt trött, både fysiskt och psykiskt. Springer runt som en jävla tok och försöker ändra på saker, få folk att göra saker, springa omkring och babbla, peka, skrika och gapa som en galen liten unge.

Under repdagar så är alla i hela ensemble totalt jävla puckade i huvudet, förutom jag förstår. Fattar dom liksom inte att om vi gör på mitt sätt så blir det skitbra? Jag har liksom de allra bästa idéerna, så är det bara. Jag blir så trött av att hålla reda på alla, säga vad dom ska göra, stå, sitta, sjunga, bajsa..

Jag kan stå mitt på scenen på folkets hus och skrika som en blådåre. Ingen hör eller bryr sig om vad jag säger ändå. Dessutom dagen till ära så har jag problem med magen.. Den är uppsvälld som en kanonkula och gör verkligen jätteont. Bajsar bomull gör jag också, jag vågar inte ens fisa lite lätt för jag är så rädd att skita på mig.

Så för min skull tycker jag faktiskt att alla ska lyssna på vad jag säger, det blir som så mycket lättare då.
Dock brukar ju våra konserter bli otroligt bra utan att någon har lyssnat alls på vad jag har sagt..

Men ändå!

Jag behöver ingen. Ingen behöver mig.

Var på någon slags påskmiddag hos min pappa för någon timma sedan. Det var stelt och ingen hade någonting att säga den andra. Jag bad pappa att raka av mig mitt hår på halva sidan av skallen efter att vi ätit. Det vart någon millimeters stubb kvar.

Precis vad jag ville ha just nu. Jag är inte söt, inte snygg, inte vacker men heller inte ful. Jag ser bara kall ut. Precis så känner jag mig. Och precis så vill jag att folk ska se mig.

Jag önskar jag var Pippi Långstrump..

Houf jag har så sjukt mycket att göra idag.. Nu är Pippi på rymmen avklarad i alla fall. Jag har massor av filmer att titta hela dagen lång, det är nästan så att man känner sig lite stressad hehe. Har hunnit städa och diska undan allt sedan igår också.

Det vart precis som jag önskade. God soppa, gott vin, goda vänner och många skratt.. Ylva, Sebastian och jag kekade, pratade och åt karameller. Sen slöade vi i soffan ett ganska bra tag. På Sebastians intiativ så tittade vi på förlossningskliniken. Vi fick se ett kladdigt bebishuvud som pressades ut ur en vagina i närbild. Ylva skrek i högans sky. Perfekt program att smälta maten till om ni frågar mig. V.Ä.R.T.

Sen kom Sara och Tony, vi drack kaffe,åt godis, åt lite kladdkaka och spelade Geni. Vi garvade ihjäl oss åt mina fina felsägningar (EdameROST och lejontvungen k haha) Och nästa gång får du också vara med på själva middagen Saaaraa! Det lovar jag! Kanske Tony också om han är snäll.. :)

Nej nu har jag inte tid med det här. Jag är fruktansvärt upptagen med att spela harpan.

Massor att göra

Saker man kan göra när man är ensam hemma

* Lyssna på Spotify hur högt du vill.

* Sjunga med i låtarna hur högt du vill och låtsas att man är värsta rockartisten (gör inget om det låter jättefalskt heller.)

* Ha din snusdosa framme och lägga den var du vill. (OBS! Denna punkt gäller bara om du är under arton och din mamma tror att du har slutat snusa..) Du kan eventuellt lägga den i din mammas säng också (Suck on that mother!)

* Kolla porr.

* Kolla porr hur högt du vill. (Eventuellt skrika hur högt du vill när du kommer. OBS! Inte för den blyga

* Jogga runt naken i lägenheten (Tänk här på att du kanske måste ha dina persienner nere om du inte vill att dina grannar ska se dig)

* Kissa/bajsa med toalettdörren öppen.

* Pilla dig i rumpan.

* Peta dig i näsan.

* Inte plocka undan saker efter dig.

* Lägga all disk i diskhon istället för i diskmaskin.

* Dricka direkt ur juicepaketet. (Kan vara snällt att drick upp hela juicen innan andra juicesugna personer kommer hem och får ditt saliv i sina glas..)

Spring can really hang you up the most

Spring this year has got me feeling
like a horse that never left the post.
I lie in my room
staring up at the ceiling.
Spring can really hang you up the most.

Morning's kiss wakes trees and flowers,
and to them I'd like to drink a toast.
But I walk in the park
just to kill the lonely hours.
Spring can really hang you up the most.

All afternoon the birds twitter-twitt.
I know the tune. This is love, this is it.
Heard it before
and don't I know the score.
And I've decided that spring is a bore.

Love seems sure around the new year.
Now it's April. Love is just a ghost.
Spring arrived on time,
only what became of you, dear?
Spring can really hang you up the most.
Spring can really hang you up the most.

Love came my way. I thought it would last.
We had our day, now it's all in the past.
Spring came along, a season of song,
full of sweet promise
but something went wrong.

Doctors once prescribed a tonic.
Sulfur and molasses was the dose.
Didn't help one bit.
My condition must be chronic.
Spring can really hang you up the most.

All alone, the party is over.
Old man winter was a gracious host.
But when you keep praying
for snow to hide the clover,
spring can really hang you up the most.



Wow. Den som har skrivit den här låten måste ha tänkt på mig.

Ikväll blire kul, Ylva och Sebastian kommer förbi och smakar av min soppa som jag har kokat på en spik (läs linser, morötter, lök, vitlök, potatis och lite annat)
Sen min famous kladdkaka. Hoppas på mycket prat och många skratt. Kanske lite vin också.. Det skulle sitta fint.


RSS 2.0