Kom hem

http://www.youtube.com/watch?v=ve_cjfwHESM&feature=related (Datorn tillåter mig inte att länka till klippet :O )

Kom hem nu jag saknar dig
när alla sändningar tystats ner igen
Kom hem


Jag har fått ännu ett sommarjobb.

Plats: Nya Ullevi
Tid: 16:30
Artister: U2

Hur tur får man egentligen ha? Mammas kusin jobbar med festivaler och konserter och han ringde och frågade om jag ville ha jobb. Så både fredag och lördag går jag runt inne på Ullevi och säljer programblad, visserligen för en skitsumma men jag får se U2 hela två gånger så jag kan inte säga att jag klagar så jättemycket faktiskt. Sen är jag så jävla upphetsad över att få se deras scen som är lite speciell, the Claw kallas den. 57 meter hög, väger cirka 400 ton och det krävs 38 lastbilar för att frakta den. Och snälla! Låt det inte regna alls!!!

Mamma och Tommy åkte ner till Helsinborg och sedan över till Helsingör, när dom kom hem hade dom med sig godis, stinkande ostar och en flaska rom. Ides inte följa med, stannade hemma och spelade golf istället. Sen så köpte jag en ny telefon direkt lönen kom i måndags, den är niiiiiice. Anledningen till att jag skriver det här är så att jag kommer ihåg vad som hänt eftersom jag så lätt glömmer vad jag gör och har gjort. Jag kan knappt komma ihåg vad jag åt till middag igår..

Är du fortfarande arg?

Idag har jag varit arg, riktigt jävla tok förbannad till och med. Min mens håller på att förgöra mig. Kan inte minnas att jag någonsin bett om att få ha mens, totalt jävla onödigt grej. Typiskt att vi kvinnor ska utsättas för all jävulskap, som mens en gång i månaden exempel. Alla män borde få sig en rejäl pungspark en gång i månaden så det blir lite kvitt, kanske...

I alla fall. När man är på resande tass och reser lite kors och tvärs så är det inte alltid lätt att veta var man har sina grejer. Denna gång var rakhyveln borta just när jag skulle hoppa in i duschen. KATASTROF. Det är så otroligt synd om mig just nu. Ibland får man tycka det.

Dancing with myself

Har spenderat dom senaste två timmarna till sängs med svetten rinnande och med en mensvärk som heter duga. Det är en riktigt blodig historia muahahahahahaha!

Mamma har tjatat på mig i år och dar om att jag ska läsa den förbannade "Liftarens guide till galaxen", senast igår.

Mamma: Men Kristina har den, det är bara att du lånar. Jag tror att du skulle tycka att den är jättebra.
Jag: Men jag känner inte för att läsa något sånt, jag vill bara läsa poesi just nu.
Mamma: Men du kan ju försöka, jag tror du skulle tycka den är jättebra.
Jag: Har du ens läst den själv?
Mamma: Nej
Jag: Keften då.

Houf, ibland ger hon sig aldrig, dom gör oftast inte det dom där föräldrarna. Jag hatar ju verkligen allt som har med rymden att göra, kanske för att jag inte fattar, kanske för att jag inte vill fatta.
 
I alla fall så går jag ner i källaren där dom har alla sina böcker, inte för att ta upp den eller så, nej för fan! Utan bara för att kolla lite andra böcker och ser om jag hittar något kul. Inser snabbt att där finns typ allt i varje genre. Drama, fantasy, klassiker, skräck, kriminalromaner, deckare, biografier, matböcker och så två sådana dära tantböcker som jag höll på att skratta ihjäl mig åt. Böcker som ska få tanter att bli lite små våta sådär på kvällskvisten då gubben ligger och snarkar sött. Herregud så jag skriver. Jag är verkligen ingen snäll liten flicka. Anywaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay.

Jag vet inte hur det gick till men när jag kom upp igen så hade jag boken med mig, galaxboken alltså. Ställde mig i hallen och hann läsa en halv sida innan jag började gapskratta. Boken är för fan helt genialisk och passar min humor perfekt! Hoppas att jag hinner färdigt med den innan jag ska åka hem, den är nämligen på runt  900 sidor.

Nu ska jag hitta något ätbart och förbereda mig för Family Guy

True colors

Idag har jag haft tråkigt, mördande tråkigt.

Pratade med Maria på fejjan lite.

Jag: vad är likheten mellan jehovas vittne och två pungkulor?
Maria: båda är värdelösa?
Jag: vadå värdelösa?
Maria: likheten? mellan kulor och vittne?
Jag: pungkulor har en jävligt viktig funktion! utan pungkulor skulle du inte finnas
Maria: man kan sparka på dom när man är arg?
Maria: ja jag är väl förfan inte dum XD
Jag: åter till skämtet, båda bankar på dörren men ingen får komma in i värmen :D
Maria: men dom är ju totalt onödiga så länge man inte ska avla, så 99% av samlagen är dom bara en RISK
Maria: hahahahaha! XD

"Vafan påssnus?!  va är det för jävla meserier? förbannade ekorrbindor!"

Blod

Nu har min lilla älskling åkt hem, jag sörjer bittert och ska sova i hennes säng inatt och snusa på hennes sängkläder haha! Gick kanske lite för långt där hihi. Vi åkte i alla fall in till Centralen i Göteborg för att sätta henne på tåget upp till Norrrrrland. Strosade runt lite där och gick in i en pocketshop, där hittade jag några väldigt bra diksamlingar som jag bara MÅSTE (!) köpa. Var längesedan jag läste poesi och nu blev jag riktigt sugen igen.

På tal om att köpa så har jag väldig mycket att köpa, har skrivit en hel lista på saker jag behöver. Plus konsertbiljetter och mobiltelefon. Jag har såklart insett att min lön aldrig kommer att räcka, det blir nog att ta ett helgjobb när jag kommer hem. Det skulle jag föresten ha gjort för längesedan men jag är så förbannat blyg och lat så hälften vore nog. Släpa arslet i marken det är vad jag gör (har gjort) Får höra runt lite vad Kiruna har att erbjuda för jobb till (snart) en sjuttonåring. För jobb måste jag ha.

Run

Okej, nu måste jag verkligen börja inse att min mobil inte klarar så mycket mer. . Laddade den igårkväll och imorse när jag kikade så var batterierna halvt slut. Den är trött och har vart med om mycket i sina dar och det förvånar mig att den aldrig har försvunnit så jag inte har kunnat hitta den igen. Tappat den har jag också gjort, från fickor, ned för trappor, från scener och senast tappade jag den från någon karusell på KF som gick upp och ned. Då trodde jag verkligen det var slutet, men nej då den starta som vanligt. Även om den har varit hållbar så är det helt klart den absolut sämsta telefon jag någonsin haft i hela mitt liv. Helt sjuk vibration, flera gånger då någon skrivigt sent på kvällen och jag gått och lagt mig har jag hoppat högt av räddsla när SMSet har kommit. Den skriver inte stor bokstav efter punkt när man skiver SMS, ja och så vidare och vidare. Har suttit och tittat på telefoner, men jag vet inte riktigt vad jag ska välja. Är riktigt kräsen och det är inte mycket som faller mig i smaken. Vill inte har någon värsting telefon med alla funktioner utan en medelmåtta, typ.

Fan vad jag älskar Liseberg, har varit där nästan varenda år sedan jag typ var tre. Älskar den gammelrosa färgen på husen, den klassiska musiken som spelas på vissa delar av nöjesfältet och deras roliga ordvitsar "Glassiären" heter en av glassaffärerna och "Liseberg- ett rent nöje" står det på papperskorgarna. Har många bra minnen därifrån. Ofta när vi kom dit så var mormor eller mamma tvungen att hålla fast mig i armarna för att jag inte skulle springa bort i folkmassan, helt galet upphetsad var man. Hjärtat slog snabbare, näsan andades in alla dofter av mat och godis omvartannat och ögonen lyste. Det spratt i hela kroppen på en, benen hoppade upp och ner, armarna flög lite hur som helst, huvudet gick fram och tillbaka och man gav ifrån sig små sjuka läten. Såg ut som ett litet cp barn gjorde man eller som Adams och Ylvas hund Rocks. Det händer inte så ofta nu mera men ibland när jag känner mig riktigt lycklig så blir jag sådär, dom personer som sett mig bokstavligt dampa loss av lycka vet hur roligt det ser ut.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sociala lite.

Don't chase the beat of your heart
Don't let yourself fall apart

Kul?

Jag: Maria, är det verkligen sant att man kan spricka där nere när man föder barn?
Maria: Ja det är faktiskt jättevanligt, känner fler som gjort det.
Jag: Va! Åh nej, det är ju förjävligt! Hur fan kan det hända?!
Maria: Barnets huvud är ju för stort fattar du väl, en kompis morsa var dom tvungen att klippa upp ända till analen för att få ut ungen.
Jag: What?!

Vi börjar googla på "Sprickning vid förlossning" och "klippa upp analen" Nu vet jag allt om sånt och jag ska aldrig skaffa barn.


Miss you

Det vart ju kanske inte riktigt som vi hade tänkt oss. Det börjar med att det är jordens kö utanför Liseberg så det tog kanske cirka en timma innan vi hade köpt inträde och åkpass. Jag och Maria kutade iväg direkt för att värma upp med Lisebergsbanan. "Vi stoppar tågen några minuter för att spola av vagnarna" Jes...någon hade spytt ner sig. Efter det tog vi höjdskräcken och sedan Spinrock, värt att nämna var att det tog cirka en timma i kö för varje åkattraktion.

Efter det var vi hungriga och begav oss mot Burger King för att snabbt och lätt kunna slänga i oss lite mat. Men oj vad tji vi fick. Barnfamiljer i drivor som okuperade alla bord med barnvagnar  (det fanns endast utomhusplatser) Skrikande hungriga barn med stressade föräldrar som stod i den fruktansvärt oändliga kön för att få beställa. Jag gick runt bland borden för att knipa en ledig plats medans dom andra beställde. Medans hann jag tänka flera gånger att jag aldrig någonsin ska skaffa barn och funderade starkt på att bränna bort mina äggstockar med laser. Vi hann åka två berg och dalbanor till innan vi var tvungna att rusa till bilen eftersom parkeringstiden gick ut klockan sju. På 6 och en halvtimme han vi åka 5 saker. Jag har ruskigt ont i ryggen och i fötterna.

Jag längtar hem, men bara lite. Planerar inte hemfärd föräns runt den 20 augusti och det är ju en månad kvar tills dess så jag hinner längta hem ännu lite till.

Ekonomipaket

Efter två mackor med salami, en tallrik med yoghurt och flingor, ett ägg och en kopp med kaffe så är jag fit for fight för Liseberg. Japp, det blir jag mamma och Maria och kanske mormor som ska dit. Vilket gäng hahaha! Men Sebban har aldrig gillat Liseberg eftersom han alltid blir så illamående.

Jag ska nog starta en grupp på Facebook. "Våga-vägra-Winnerbäck!" tror jag bestämt att den ska heta.
Nu ska jag göra mig iordning.

The sign

"Ace of Base är en svensk popgrupp, ursprungligen bildad som Tech Noir 1990 i Göteborg. Gruppen slog igenom i början av 1993 med debutalbumet Happy Nation."


"Ace of Base har sålt över 23 miljoner album[1], vilket gör dem till Sveriges tredje största musikgrupp genom tiderna, efter ABBA och Roxette."


"Ace of Base är med sina 23 miljoner sålda album av Happy Nation med i Guinness Rekordbok för det mest sålda debutalbumet någonsin[1]. 1993 toppade de både Billboards singellista och albumlista i sex veckor med The Sign och sålde som enda icke-amerikanska band diamant på albumet. I USA nominerades Ace of Base till tre Grammy Awards, vann två American Music Awards samt två Billboard Awards. Ace of Base toppade listor över hela världen under 1990-talet och har hittills släppt fyra album samt ett samlingsalbum med fyra nya låtar."

Jag kan helt ärligt säga att Ace of Bace är den sämsta skit jag någonsin hört. Vilken jävla smörja. Vad fan är det för fel på folk?! Nu skäms jag för att vara svensk.


Last caress

Blev väckt vid 10 efter att ha somnat vid 7. Kände verkligen att jag ville begrava en yxa i ansiktet på närmaste person... Sjukligt trött satt jag och käkade min frukost, bara kaffet hjälpte. En stor kopp fylld med svart kaffe senare så ryckte det lite i ögonlocken och jag kunde ta itu med städningen av huset. Dammsuga, torka och stryka. Idag kommer mamma, Tommy och Maria ned hit och vi ska då förflytta oss till mammas moster Kristina och bo där eftersom vi är för många för att bo hos mormor och morfar. Det ska bli riktigt kul.
 
Skönt att slippa lite golf för det är det enda vi gör här, spelar golf. Mormor och morfar är båda riktigt duktiga i det och tävlar flera gånger i veckan och bor brevid golfbanan också... Fast det verkar tro att både jag och sebban ska bli värsta golfproffsen haha och därför är det hård träning som gäller hela tiden. men det är riktigt roligt att spela och jag och mormor ska gå ut lite senare idag.

såsa

Så kan vi segla på molnen tillsammans
come on my darling
vi glömmer allt annat!

Jag kan inte sova så jag sitter här och glor.

this is my guy WOOAH! säger: michael jackson ska inte kremeras, han består 86% av plast och ska därför smältas ned och återvinnas till lego, så att barn kan fortsätta leka med honom.

Sofia säger: omg du är ond alltså ^^

this is my guy WOOAH! säger: äh, det dör folk varje dag


Lite tankar om kaffe och annat...

Kaffe måste nog vara den socialaste drycken som finns, en sällskapsdryck helt enkelt.

Dom personer som dricker mest kaffe är pensionärer och folk som arbetar skulle jag tro.  De flesta pensionärer har säkert så tråkigt hela dagarna att dricka kaffe är det enda dom gör, förutom att kolla hur många grader det är ute och läsa tidningen. Kanske dom går över till någon granne eller släkting för att fika, prata och dricka ännu mer kaffe. Jag har fått en bild av att det är så...

Personer som arbetar dricker nog också väldigt mycket kaffe och det är nog dom som dricker allra mest. Det är i arbetsrummen det händer, man häller i sig liter efter liter av perkulator kaffet, berättar historier och snackar skit för att ta en paus och koppla av från jobbet. Det är morgonkaffe, förmiddagskaffe, lunchkaffe och eftermiddagskaffe. Självklart ser alla scheman olika ut men det här tror jag stämmer in rätt bra över den arbetande personens kaffedrickande.

Något som jag har märkt är att folk verkar ha riktigt svårt är att säga nej till en kopp till, även om man inte vill ha någon. Det är nästan oartigt av gästen att säga nej till kaffe om det bjuds på en ännu en kopp. Allt man pratar om, alla ämnen, saker man tänkt ta upp dör ut bara för att man inte tog den där femte koppen.

Jag älskar kaffe, kaffe älskar jag, får jag inte kaffe så dricker jag choklad.

And now over for something completley different!

Hade en jäkligt skum och lite småläskig dröm inatt. Hatar att jag för det mesta kommer ihåg drömmar riktigt detaljerat och eftersom inte det här var en bra dröm utan obehaglig och minst sakt detaljrik så...var det inte bra helt enkelt. Har skrivit ner den här.

Går genom stan och är på väg till TT, det är vinter, det snöar, är mörkt och ovanligt tyst. Jag har en hund i koppel och jag tänder en cigg med en tändsticka. Hunden ser ut som en Collie fast mindre, den går mig ungefär till knäna, jag vet inte vad den heter men namnet börjar på C eller med She. Jag har aldrig sett eller träffat den här hunden förut, men jag håller den i koppel och den är med i min dröm så vem bryr sig? 

Det finns inga bilar på gården när jag kommer fram till TT, klockan måste vara runt 11 eller senare på natten. Smålamporna lyser gula i fönstret, jag går upp för trappan och fimpar cigaretten. Hela vägen hemmifrån så har jag rökt på samma vilket hade varit ganska omöjligt i verkligheten.  Jag låser upp dörren, både nycklarna och dörrhandtaget är iskallt och jag har inga handskar. Ute var det tyst men när jag kommer in så är det ännu tystare, hunden har fått följa med in och hon springer runt i fiket och nosar överallt. Stolarna står som vanligt huller om buller och flera koppar står lämnade på bordet med kallt kaffe i.

Jag går förbi läskautomaten och ut i korridoren, svänger av åt vänster mot toaletterna och tar upp nycklarna ännu en gång för att låsa upp våran lokal. Hör hur hunden galopperar förbi i korridoren,säkert lycklig över att det finns så mycket att utforska och nosa på. Jag går in i våran lokal. Här i drömmen får jag reda på vad jag ska göra på TT. Jag ska hämta min elgitarr och ta hem den. Gitarren står lutad mot väggen brevid fönstret. Jag går fram till fönstret och tittar ut mot Hjalmarlundbomsvägens korsning. Lamporna på gruvan lyser och jag fastnar med blicken, vet inte hur länge jag står där för än jag vaknar upp och börjar leta efter bagen till gitarren. Den är inte det lättaste att hitta eftersom vi har det ganska stökigt, men tillslut så finner jag den ihopknycklad under bordet.

Nu kan jag äntligen gå hem och sova, jag packar snabbt in gitarren och går mot dörren. Då hör jag hur en stämmare med metronom sakta går igång och börjar klicka borta på Sara's piano. Jag vänder huvudet mot pianot. Lamporna på stämmaren blinkar i takt med metronomet. Pianot har nedfällt lock och på locket ligger stämmaren. Jag går sakta mot pianot, ju närmare jag kommer desto snabbare klickar metronomet. När jag är framme vid pianot är metronomet maxat. Den lilla pinnen svänger som en vindrutetorkare fort fram och tillbaka över skärmen på stämmaren. Jag trycker bestämt ner pekfingret på off och hinner knappt nudda den för än den stänger av sig. Sjukt det är vad det är. Men ingen skada skedd och jag slappnar av. Helt plötsligt hör jag hur en sträng från en gitarr som hänger på väggen vid soffan går av. Jag vänder mig om och går sakta mot soffan, det är gitarren längst till höger som har en D-sträng av. Jaja, men det har ju hänt hemma också, ingen fara, det kan ju egentligen hända när som helst (allt detta säger jag till mig själv i drömmen). Det hänger två gitarrer till ovanför soffan, jag tittar på dom och ser till min förskräckelse hur stämskruvarna på båda gitarrerna sakta vrider åt sig själva hårdare och hårdare. Nu blir det för mycket för mig, jag skyndar ut genom dörren och hör varje gång en sträng går av på gitarrerna. En efter en.

Jag fumlar med nycklarna och låser dörren. Börjar gå tillbaka i korridoren mot fiket, stannar tvärt vid läskautomaten. Var fan är hunden? Börjar ropa namnet på den och ser mig omkring. Inga skyndande tassar hörs, det är alldeles tyst. Jag ropar igen och igen. Nu hör jag ett skall, det kommer från övervåningen. Jag ropar ännu fler gånger på att den ska komma, men inget mer hörs. Finns inget annat att göra än att gå upp och hämta den. Jag känner mig inte så spak längre trots det som hände inne i lokalen (Hade detta hänt i verkligheten så hade jag skrikit i högans sky och flytt fältet redan vid metronomet, men eftersom det är en dröm så är det ju annorlunda) Så jag traskar igenom hela korridoren, svänger av och skuttar upp för trappan hur orädd som helst. Jag börjar att kalla på hunden ännu en gång, men ingenting hörs. Går genom korridoren på övervåningen. Känslan av att jag måste få tag på hunden blir starkare, jag kan inte gå utan den, den måste vara med mig, varför vet jag inte men den MÅSTE vara med mig. Inget skällande och ingen hund som möter mig när jag kommer ut till soffgrupperna vid vinden. Nu börjar jag bli orolig, om den inte finns här så var finns den då? Den kan ju inte vara på nedervåningen för då skulle jag ju ha mött den.

Går fram till vindsdörren och kikar upp på dockan som tittar ut genom fönstret, jag känner på dörren men den är låst. Plötsligt hör jag ett skall från nedervåningen, hur fan kunde den ha gått förbi mig och tillbaka utan att jag märkt det? Men jag drar en lättad suck och går tillbaka genom korridoren. Nu kan jag gå hem och glömma allt det här. Jag går ned för trappan, gör en sväng, tvärstannar och bara stirrar. Källardörren står vidöppen. Nu orkar jag inte mer, det blir för mycket. Går fram till dörren och ropar ett hallå. Ingen svarar. Jag väntar. Tankarna rusar runt i huvudet. Vem har öppnat dörren? Är hunden där nere? Brukar inte den är dörren vara låst? Att lämna hunden på TT är otänkbart, inte för att det gör något om den tillbringar natten här, jag kan ju gå och hämta den imorgon bitti. Men det är något med hunden, jag måste ha hunden med mig så är det bara. Plötsligt blir jag arg, arg på den förbannade byrackan, arg på mig själv för att jag gick hit och framförallt arg på den eller dom eller kanske till och med DET som har öppnat källardörren, satt igång metronomet och pajat alla strängarna. Jag kan inte få in i huvudet att allt hände av sig själv.

Ilsket klampar jag ner för trappan och stannar vid foten av den och skriker argt hundens namn. Inget hörs. Då går jag rätt in i rummet till vänster, det är kolmörkt men jag bryr mig inte. Börjar skrika, svära och eldar upp mig själv ännu lite till. En gruvlig stank når mina näsborrar och jag tystnar tvärt. Det är den vidrigaste stank jag någonsin känt i hela mitt liv. Vad är det som luktar? Jag står med ryggen mot dörren och hinner inte ens vända mig om förrän den smäller igen. Jag gallskriker och slänger mig ner på marken och börjar krypa i mörkret efter väggen. Ser ingenting men handen hittar tillslut väggen och jag sätter mig med ryggen emot den. Får panik och börjar snyfta, det känns som om jag inte får någon luft. Stanken har blivit skarpare och det är nära på att jag kräks på mig själv. Andas genom munnen med snabba korta andetag. Vad fan är det här för djävulskap? Jag skriker åt personen/ personerna som utsätter mig för det här.  Borta vid dörren hörs ett gurglande läte. Nu vill jag dö. Jag har ingenting att försvara mig med, men jag har tändsticksasken. Om jag tänder en tändsticka så kan jag i alla fall se hur personen eller personerna ser ut och då blir det kanske lite lättare att se vad jag har att göra med. Men vill jag se? Jag gör ett snabbt val och tar upp tändsticksasken ut fickan. Tar ut en tändsticka och sätter fyr på den. I samma ögonblick som tändstickan tänds lyser ett ansikte upp bara några centimeter från mitt ansikte. Tovigt långt hår, stirrande vidöppna ögon och munnen med ruttna tänder ler ett sinnessjukt flin. Sen vaknar jag. Bläääääääääääääääääääää. De var inge roligt. :(

Idag har jag råkat äta en rutten avokado, spelat golf (sänkt mitt handikapp, yay! :D) gjort en birdie, lagat mat, diskat, diskat ännu mer och läst Illustrerad vetenskap.

WTF?!

Den här våren har varit en riktigt berg och dalbana för mig och den tuffaste i mitt liv. Det har hänt mycket bra saker men också mycket dåliga och jag har fått ett helt annat perspektiv på livet och på mig själv. Mig själv ja... Jag har många gånger inte känt igen mig själv alls. Jag har blivit en kall, elak och egoistisk person som snackat en sådan jävla massa skit, behandlat folk illa, varit orättvis och handlat helt fel i olika situationer. Gång på gång har jag gjort fel, varit dum och jävlig men inte lärt mig ett helvetesjävlaskit av mina handlingar! Jag är ingen elak person, jag vill ingen illa och jag försöker att inte bry mig men när det blir för jobbigt och jag känner mig hotad så blir det taggarna utåt helt enkelt. Och det var idag som jag insåg allt detta.

Nu är det fan skärpning som gäller för min del, jag ska ta mig själv i kragen och förändra tillbaka mig själv till den jag egentligen är. För det här är inte jag! Jag ska vara snäll, inte bry mig om vad andra gör. Jag har slutat ta mina förbannade p- piller eftersom jag vart deprimerad och helt jävla psyksjuk i huvudet av dom! Misstänker att mycket av mina totala failanden ligger i dom där små pillerna... Fast det är inte bara deras fel såklart. Nu är det nytt liv som gäller med små steg i taget. Jag ska bli snällare och godare än Gud själv. Okej...smått överdrift där. Men snällare än Jesus ska jag i alla fall bli! Och nu måste jag verkligen sova för jag ska upp halv 7 imorgon för att spela och vara med i min första golftävling någonsin. Vad bra att jag har ont i handleden också... NEJ! Inga negativa tankar nu! *Bitchslapp*

Scream

När folk frågar mig vad jag gillar för artister,band och vad jag gillar för slags musik så kommer jag aldrig på något. Det går inte att svara på. Jag kan inte säga att jag lyssnar på någon/något specifikt band eller artist. 
Svaret på den frågan skulle helt enkelt bli ungerfär någonting såhär " Jag brukar lyssna på M.I.A, Mustasch, Nationalteatern, Depeche Mode, Amy Winehouse, Alice in chains, Ray Charles, Alicia Keys, Aretha Franklin, Audioslave, Blondie, Budgie, Warren Zevon, Wolfmother, Turbonegro, The Misfits, Scissor sisters, Nina Simone och jag lyssnar även på Bob Dylan, Bob Marley, Daft Punk, Allman brothers, Damian Marley, Etta James, Fleetwood Mac, Jeff Buckley, Kings of leon, Joe Cocker, Metallica, Sophia Somajo och ibland så lyssnar jag på The Beatles, Deep Purple, Broder Daniel, Michael Jackson, Tori Amos, Veronica Maggio, Marilyn Manson, Ryan Adams och mycket mycket mer" Men så går det ju inte att säga, men säger jag bara ett band eller en artist så känns det fel. Då är det bättre att säga att man lyssnar på det mesta trots att det svaret är tråkigt och man får ingen uppfattning av det. 

Pilutta dig va!

Konversation mellan mig och Dennis (Kalla) på facebook.

Jag: hej deeniis
Dennis: hej soofia
Jag: har du fått din mens ännu? :)
Dennis: du har sjuk humor vet du det? haha
Jag: det är lungt dennis du kan berätta allt för mig, choklad hjälper och det är normalt att gråta under ägglossningen.

Jag älskar min humor. 
 

Men jåååå

Åh men det är ju alltid lika härligt att ha ögoninfektion! Ögonen är blodsprängda och man ser ut som en galen tjur eller som en påtänd pundare. Men nu ska jag ut på golfbanan och slå bort lite bollar. By the way så har jag dagen till ära så är jag typiskt golfklädd, vit skjorta och svart kjol, de ni!

Be somebody

Är så jävla dyngförkyld så jag kan inte ens känna doften av mina egna fisar och det är ju illa, eller hur?
Somnade vid tretiden på morgonen för att det är så jävla varmt! Men nu är det lite svalare eftersom att det har regnat. Jag har märkt att många verkar lägga stor tid på att skriva och prata om vädret, själv intresserar vädret mig inte alls för jag vet av erfarenhet att en regnig dag kan vara lika bra och fantastisk som en solig. Om det är soligt ser jag det bara som ett plus i kanten.

Idag har jag varit på IKEA och jag blev riktigt jävla kåt, kåt på att köpa grejjer. Vitlökspressar, plastbyttor, servetter, byrolådor, stekspadar, blockljus och gud vet allt. Köpkåt eller vad man nu ska kalla det... Som om inte det vore nog så har jag plockat in disken, dammsugit (inte damsugit som jag råkade skriva en gång till johan att jag gjorde..) hela huset, strykit alla mina kläder, hängt upp vissa saker på galgar och satt andra i byrålådor. Inte kul. INTE kul. Men det hör väl till sådant som man ska kunna. Bara jag slipper hänga tvätt så är jag någolunda nöjd. "Jävla kuktvätt!"

Nu ska jag nog sova för jag ska upp tidigt och spela golf.

Bleed the freak

WOOOOOOOAAAAWWW! Har tagit mig en liten titt i M&Ms barskåp, eller rättare sagt i alla tre... Där finns allt gött man kan tänka sig. Just nu är dom och tävlar i golf. När folket inte är hemma dansar råttan i barskåpen heheheheeee. Har själv varit och slgit ut lite bolljävlar men det är så varmt så man orkar ingenting, fast idag har det bara varit 28 grader så det är chill. Sitter och lyssnar på Alice in chains och funderar på om man ska hoppa i en sval jacuzzi eller om man ska lägga sig i sängen med fläkten på max och kolla tv.
 
Tydligen så är jag allergisk mot gräspollen och det kliar så in i helvete i svalget och i näsan, skit jöbbigt!

Min morfar är typ jordens härligaste gubbe, när han inte snusar, drar bra och dåliga skämt och dricker whiskey så ligger han på soffan och snarkar. Igår fick jag ett par jättecoola hängslen av honom i glittrigt silver. "Det där är ju mina julhängslen som jag köpt i spanien, men du kan väl få dom. Får köpa ett par i guld nästa gång jag är där" 
Självklart är min mormor också riktigt riktigt härlig, men morfar tar ändå priset. Jag älskar dom båda jättemycket. 

Baaah! Det finns ingenting att skriva, hjärnan har verkligen tagit semester. Och vi gör ju inte så överdrivet mycket heller, har legat sjuk hela dan igår. Men när jag blir frisk så ska jag fan börja springa, jävlar i min helvetes låda vad jag ska springa mycket. Men nu ska jag fortsätta att dega.

Fear the Voices

Åhhh den här resan började inte bra, tåget skulle gå 13:50 när vi väntat till 14:10 kom dom och sa att vi skulle åka buss till Boden. Så alla gick och satte sig i bussar som kom till station, när vi väntat i bussarna i cirka 30 minuter kommer dom och säger att vi ska åka tåg istället. Alla stiger av bussarna och ställer sig på perrongen igen,vi får ett meddelande om att tåget från Narvik kommer komma in 16:20, alltså en och en halvtimma senare... Tio minuter senare rullar tåget in på perrongen och vi kan åka. Nästa grej kommer då vi nästan är framme i Boden, tåget som skulle stå där och vänta på oss har åkt. Vi får ta ett annat tåg som går ner till Stockholm, kliva av där och sedan ta X2tusen tåg ner till Gbg. När vi kommer till Boden så är det bara att stiga på utan att veta någonting, det visar sig även att jag inte har en giltig biljett (MEN GRATTIS!)

Konduktörn: Ja jag skulle kunna kasta av dig om jag ville eftesom du inte har en giltig biljett.
Jag: Öhhh jaha?
Konduktör: Fast det gör jag inte, det vore ju inte så kul för dig.
Jag: Öhh nä det vore ju inte det...

Har även blivit sjuk efter att ha växlat från att ha varmt och kallt i min kupé. Just nu känns det som om jag ska koka upp, det är 29 grader ute och 29 grader inne, finns ingen svalka alls. Men man vänjer sig snart, bara första natten som är jobbig. Nu ska jag proppa glass.


Whiskey in the jar

Fick ett SMS klockan 02:02 inatt.

Anonym: Jag vet vad du kommer säga nu men kan du fixa några starköl åt mig? ;-) haha.

Jag höll verkligen på att skratta ihjäl mig, dels för att den här personen var den absolut sista jag trodde skulle be om en sådan sak och dels för att personen tror att jag har lätt att fixa alkohol även om jag under arton år och inte myndig. Men sedan började jag fundera lite, är jag en person som fixar alko åt en fjortonåring? Jag vet inte..  Finns inte en chans att jag skulle langa över en sjuttis och säga "Här har du, var försiktig" för jag vet av egen erfarenhet att man skiter fullständigt i att vara försiktig, man lyssnar inte alls, man bara dricker och då går det åt helvete. Annan sak hade det varit om jag själv varit med på festen och haft hand om flaskan och bjudit. Annan sak hade också varit om det varit trefemmor, det blir ingen jävel svinpackad av och det är lättare att "reglera" hur mycket man dricker. Med starkare grejer och sprit är det så svårt att veta när det är nog, man tar lite till, lite till, lite till och helt plötsligt slår det runt i skallen och sedan ligger man där på toaletten och spyr upp sina inälvor, typ.. 

I och med det här SMSet så är det en sak som har förändrats, innan så var det jag som bett äldre om att fixa och köpa ut alkohol, nu är jag helt plötsligt en av "dom äldre". Som måste ta ställning hur jag ska gå till väga och jag hade ingen aning om att jag skulle känna ett så stort ansvar. Själv har jag alltid tyckt att "Ja vadå? det är väl inga problem att du fixar? Det är ju mitt eget fel om det går åt helvet. Whateva liksom" Men så känns det inte längre. Att fixa eller inte fixa, det är frågan.


RSS 2.0