Breath

Jag kollade Solsidan för första gången förra söndagen. Och alldeles nyss så kollade jag reprisen.
Men...alltså. Jag fattar inte riktigt grejen, för ingenting tyckte jag var direkt roligt. Det enda jag kunde konstatera ganska snabbt är att jag vill slå ihjäl den där Ove. Han verkar som en grymt jobbig typ.
Ja anyway. Alla har ju inte samma humor, såklart.

Idag prick klockan 10.00 så gick jag in på Café Safari och sökte jobb. Sju minuter senare när jag nästan var hemma igen så ringde chefen och frågade om jag ville jobba dagen ut.
Det var nice. Jag vart glad och fick (ännu) mer sjävförtroende. Det blev en lång dag med mycket nytt. När jag kom hem var jag helt slut och somnade in en liten stund. När jag vaknade igen värkte min hals och jag tror jag håller på att bli sjuk nu. Fö fan! Jälla skiit asså!

Nu ska jag iallafall gå och sova.

Åh. En sak till. Ni som läser min blogg, försök att inte lämna anonyma kommentarer efter er. Det är så mycket trevligare när man vet vem det är man pratar till. :) God Natt everyhopa! (som Reima säger)

Vad ska vi göra?

Jag har börjat förvånas över hur lite elever som går estetiska programmet kan om musik och musikhistoria. Folk kan inte sjunga, inte lägga stämmor, inte spelat sitt instrument som dom har som huvudinstrument. Och vi ska faktiskt inte ens tala om musikhistoria eller (viktiga & mindre viktiga) band och personer som har en betydande del inom musiken. Eller jo, det ska vi visst.

När jag var yngre och började upptäcka musik så började allt med Bruce Springsteen, Johnny Cash och Ac/dc.. Vad jag kan minnas iallafall. Efter det så grävde jag ner mig totalt i 50, 60, 70 och liite 80-tals musik. Jag tror alla har något band eller någon artist som var den "första". Men det verkar som om det inte riktigt har snappats upp av vissa esteter. Alls. Det verkar som om dom inte har snappat upp så mycket musik över huvudtaget. Eller snappat upp och snappat upp. Dom har säkert lyssnat men inte LYSSNAT på låtar. Förstår någon vad jag menar?

Man kan lyssna på en låt och sen kan man också lyssna på en låt, noggrant. Man tar till sig den, man känner låten i kroppen och låter sig påverkas på ett eller annat sätt. Fysiskt eller psykiskt.

När jag gick första året så var det annorlunda, folk spelade och repade på rasterna. Folk var bra, duktiga på att spela sitt huvudinstrument och kunde typ 2 instrument till. Nåja, kanske inte riktigt alla. Men nästan.
Men framför allt, folk var intresserade av det vi höll på med, att sätta upp musikaler, konserter och framförallt att spela live överhuvudtaget. Verkar inte finnas något sådant intresse eller engagemang för det just nu på estet känner jag. Folk bara lallar runt och fattar ingenting. Såklart inte alla. Men en alldeles för stor skala. Och de drar ner dom som faktiskt är intresserade.

F***ing retards..

Ojoj

Ojojooooooj! Jag sitter här i nattlinne. Har bestämt att jag inte ska gå ut mer idag. Jag har varit ute på min första springtur i år! Riktigt uppfriskande måste jag säga, men jag vart otroligt trött i benen. Trodde att det skulle falla på konditionen men det gick hur bra som helst. När jag kom tillbaka från springturen och skulle springa upp för första trappsteget med mina sista krafter som jag trodde att jag hade kvar så missade jag trappsteget och snubblade som en lite tjockis hehe.. 

Men jag var duktig sen och avslutade med 30 sit-ups och 30 rygglyft. Sablar.. Kommer inte bli så roligt imorgon. Jag har ju som inte tränat på ett tag och det har satt sina spår här och där..
Är så otroligt hungrig just nu men har bröd på jäsning som jag gärna vill ha till min soppa och som förhoppningsvis är klara om en och en halv timma..

Den jag kunde va

Måndag... Jaja, hade ju kunnat vara värre.
Började med hamburgarlunch på skolan, tyckte jag var grymt duktig som inte tog något bröd. Sen har dagen rullat på med tre lektioner. Under kuhin skulle vi följa med i en låt av Beethoven med hjälp av notblad på 20 med två sidor på varje blad. Vi hann inte med så mycket kan jag ju säga. Vet inte riktigt hur Wedis hade tänkt, för hon hann ju själv inte med. Eftersom vi följde henne så hamnade vi också fel. "Takt 220! Häng med!" När låten var slut så visade det sig att vi var 7 sidor efter.. Lyckad övning.

Jag vart bjuden på middag av Maja. Grekisk sallad med tsatsiki och rostbröd. Angående brödet så hade jag glömt hur duktig jag hade varit vid lunch. Åt tre skivor och eftersom jag inte ätit mjukt bröd på cirka en vecka så fiser jag ihjäl mig. Och det luktar jävla mögelmök!


Born this way

Åhhh Åhh Ahhhhhh! Jag får typ orgasm ända ut i öronen! Ingen sång imorgon. Vilket betyder att jag börjar 12.20 vilket betyder att jag inte behöver kliva upp vid 10. Inte för att jag inte gillar sång! Så är det inte, men det känns som lite extra skönt bara när det är skitjobbig måndag och allt. Krya på dig Sångfröken!
Det är inte du, det är jag.





Föresten. Om ni inte redan såg det så har jag börjat skriva lite smått här igen. (Å så har man inte det :P;P;P:P:P;P)

Love will tear us apart

Blä. Fredag. Jag har inga pengar, ingen och va med för alla har åkt bort över helgen eller ska göra något annat. Jag har inga pengar på telefonen.
Jag känner mig misslyckad. Hade jag haft pengar hade jag kunnat göra vad jag vill. Faktiskt. Det är ju så.

Det är så jävla fucking kallt, varför måste det vara så jävla kallt? Solen skiner men det går inte att vara ute för det går inte att andas.

Sluta gnäll då för fan.

RSS 2.0