Fucked up

Idag är ingen bra dag riktigt. Allt detta för att jag inte har något jävlahelvetes snus. JÄVLA SKIT!!! Kände mig riktigt sjuk igår men hoppades på att det skulle gå över till idag, vilket det inte gjorde. Vilket resulterade i att jag var tvungen att stanna hemma idag. Vilket i sin tur resulterade i att Mia inte kunde köpa snus åt mig som vi hade kommit överens om att hon skulle gör, jag var ju inte i skolan. Vilket resulterade huvudvärk och självmordstankar.

Det som irriterar mig riktigt jävla mycket är att jag inte kan köpa snus själv, jag måste alltid be och förlita mig på andra att dom ska göra det åt mig. Kunde min mamma och pappa gjort mig lite tidigare? Typ våren 91 så hade jag kunnat födas lagom till december eller början på januari, då hade jag kunnat köpa snus nu. Jävla föräldrar! Alltid ska dom hålla på och jävlas med en. 

Satt och försökte skriva en bokanalys, fattade ingenting och vart förbannad. Höll på att riva sönder allt och stoppa upp det i röven. Men det gjorde jag inte.

Nej idag ska jag bara vara arg och surig som fan.

Jag har föresten kommit på jordens idé till en tatuering! Fast den ska jag inte säga, då kommer säkert någon annan vilja göra samma sak.

Hejdå och dra åt längsta jävla helvete :)


Här är du ett hån

Idag slog det mig att jag snart går ut skolan. Eller okej inte riktigt snart. Men nästan. Om två straxar och en stund typ.. Jag har som aldrig reflekterat över det, över vad som kommer efter skolan. Det har känts så avlägset, så overkligt och så långt borta. Är det då livet börjar? På allvar liksom. Jag vet inte. Jag vet ingenting.

Jag vet inte vad jag vill bli, jag vet inte vad jag ska göra.
Måste man bli något? Något mål med livet liksom.

Jag känner att jag börjar bli lite trött på skolan, jag vill som göra annat.
Har jag ens lärt mig något dom år jag gått i skolan? Vet inte.. Hoppas det. Kanske att jag blivit lite klokare. Men jag känner mig ändå så dum på något sätt, vet inte riktigt varför. Det är som att nu när jag började gymnasiet som jag verkligen börjar fatta vad det handlar om på något sätt. Förut så har jag alltid bara levt i någon slags bubbla, bara lalat runt och lyssnat med halvt öra. Och det märks verkligen på mina betyg sedan grundskolan.

Jag lyssnade alltid på Mp3 i grundskolan. Alltid, verkligen ALLTID. Stängde ute resten av världen. Mina hörlurar och Mp3 låg alltid på min bänk, tills vi kunde börja jobba med det vi skulle jobba med. Då satte jag på dem igen.
Räknade två tal matte, lyssnade musik, gjorde lite historia, lyssnade musik. Sådär höll det på. Varje dag i kanske 5 år.
Sen jag fick min första mp3 spelare har jag aldrig tagit av mig hörlurarna igen hehe.. 

Men..Undra om det kommer kännas som om jag är på ruta ett eller något när jag går ut.
Den som lever får se.


Vad skall du bli när du blir stor
ska du bli som far och mor
ska du bli en boss
en försäljare
eller disponent någonstans
eller kanske nöjer du dig med
vilket jävla skitjobb som helst
du bara bryr dig inte alls
det får gå som det går
vad skall du bli

Nej. Jag vet inte. Och man kanske inte måste veta heller.

Sweetest thing

Vad fan..? Vi ska äta korv. Igen! Sist jag skrev blogg åt vi också korv. Alltså nu kanske ni tror att vi är en sådan där korv och köttbullefamilj som bara äter svensk tråkig husmanskost, men det är vi faktiskt inte. Igår till exempel så åt vi Chili con carne (på mitt initiativ, för jag har nämligen haft cravings efter det en längre tid..) och i förgår åt vi pastasås gjort på oxfilé och mögelost och i förför går så åt vi... Eh nä, nu ska jag ge mig. Jag får i alla fall makaroner till korven idag. Sådeså!

Vaknade imorse 07:56 av ett sms från min kära vän Maja.

Maja: Vad var gemuläxan? *solglasögonsmiley*"
Jag:glosor

Här någonstans trodde jag att min kära vän skulle låta sömnen få ta mig igen eftersom vi faktiskt inte började för än 10:15. Men icke..

Maja: Det var något mer också väl?
Jag: Typ dur och mollsak

Okej, nu har jag informerat henne om allt, men fan gör människan uppe såhär tidigt?!
Här någonstans slutade jag svara.

Maja:Hm
Maja:Har du pluggat?
Maja:Jag kommer fem i

Efter ungefär 40 minuters smsterror så masade jag mig upp i samma veva som jag fick det sista smset. Ja, det gick ju som inte att somna om riktigt. Klockan hade då hunnit bli 08:50

*RING*
Jag (trött och släpigt) : Ja. Det är Sofia..
Maja (sprudlande glad) : Hellu jag är påväg nu!!!
Jag: Menar du fem i som fem i tio?
Maja (glatt) :  Jaa!
Jag: Klockan är nio..
Maja (osäkert): Va? Nej det är den ju inte..
Jag: Men joo
Maja: ...
Jag: Du är en timma tidig.
Maja: Men va faaaan!!!!
Jag: Heheheeeee

En perfekt start på dagen om ni frågar mig! Och resten av dagen har också varit superbra. Bara en gång att jag blev lite trött på tt, men då tog jag en snabb nap cirka en halvtimma på soffan. Nice! 

Nu ska jag gå och äta korv!

Do you want the truth or something beautiful?

Fan va den här skolstarten har sugit, inte för att jag inte ville börja skolan utan för att jag är så sjukt trött på vårat höstschema som vi ska ha en vecka till innan vi byter. De suger verkligen. Sen har inget varit roligt, alla har varit på så dåligt humör. Jag har varit på dåligt humör!

Å andra sida så är det snart "den där" tiden på månaden så.. Kan vara därför. Som igår skulle vi äta korv och mackaroner sa mamma. Sen var det potatis! POTATIS! Man kan fan inte ha potatis till stektkorv!!! Och särskilt inte när man ätit potatis i över en vecka utan uppehåll! Min pastaven skrek av ilska. Jag typ flippade ut inombords men kunde på något sätt hålla tillbaka utan att slänga tallriken i väggen, springa in i badrummet och skära mig med ett rakblad på valfri kroppsdel (okej okej smått överdrift men så kändes det fan!)  

Men framförallt har jag varit trött. Jag är så jävla trött i kroppen, skoltrött (redan!) trött på kvällarna, trött på dagarna. Inget ids jag ta mig för. Inte alls likt mig.

Tror det har att göra med att jag inte tränat något dom två senaste månaderna. Fan att träna får mig att må så bra! Så förhoppningsvis imorgon så ska jag köpa ett helårskort på nautilus. Ska bli skönt att sätta igång igen.
Plus att jag ska börja äta och sova på bättre tider.

Göteborg tysta ner mig som en skam

Jag vill skriva, men jag vet inte hur.

Hm..

Återkommer, kanske..

Smutser

Jag och mamma sitter och pratar efter maten om Viktoria och Daniel som tydligen ska gifta sig i sommar, vilket jag inte hade någon aning om. 

Mamma: Men hur har du kunnat missa det? Du som alltid läser tidningarna.
Jag: Heh, inte alltid tydligen.
Mamma: Ja dom ska i alla fall gifta sig, annars får dom inte bo ihop för kungen.
Jag: Va?
Mamma: Eller jag menar, annars får dom inte göra barn för kungen. Öhhh, jag menar skaffa barn.
Jag: Men va?
Mamma: Ja, visst är det knäppt?!!

Hon kan säga rätt konstiga saker ibland min mamma.

För att hindra att jag somnar innan sju så har jag bokat upp mig hela kvällen. Eller rättare sagt så har jag bokat upp bastun och Ylva. I två timmar har jag tänkt basta för att fördriva så mycket tid som möjligt. Det är alltid ett jävla projekt med den dära bastun i källaren. Jag tycker alldrig att den blir tillräckligt varm.

En gång täppte jag till det lilla luftröret med en handduk, slutade med att jag höll på att kvävas lite hihi. En annan gång då vi höll på att renovera badrummet i våran lägenhet och man var tvungen att gå dit ner för att duscha så tog jag inte med hemnycklarna ner. Min lillebror hann gå till skolan och låsa dörren efter sig. Och där stod jag i morgonrock utan underkläder, utelåst.. Blev att ringa på hos Fru Mattsson hehe.

Sen blir det film med Ylva. Syriana. Hoppas den är bra, jag sa nämligen till Ylva att den skulle vara bra.

Monday is so good to me..

Jag gick och la mig någon gång efter två för att jag visste att jag inte skulle kunna somna tidigare. Vad jag däremot INTE visst om var att jag skulle ligga vaken i flera timmar till..

Allt kändes fel. Kudden var för knölig, täcket var ibland för varmt och ibland för svalt, T-shirten åkte upp över rygg vilken var extremt obehagligt. Jag vred och vände på mig, fram och tillbaka. Eftersom det blåste ute så tjöt fönstret något så för jävligt, öronproppar åkte in. Magen värkte till och från.

Tillslut blev jag så förbannad på allt så jag fick lust att slå näven i väggen flera gånger, men det gjorde jag inte eftersom väggen är så extremt tunn mot toaletten att hela skiten säkert hade brakat om jag försökt.

Även om jag inte har sovit mycket så var det inte alls jobbigt att stiga upp på morgonen. Drack ett glas vatten, ett glas juice och en kopp kaffe. Sen var jag fit for fight för svenskan som var första lektionen.

Nu är jag inte så jättefit mer utan jävligt övertrött och svamlig..


Maja: Åh, jag vill ha en polarhund!
Jag: Vad sa du? Vill du ha en polarkaka?

Därefter la jag mig i Majas knä och skrattade ett galet skratt.. Heh..

Bu fucking hu!

Voi herra! Satana perkele! Jag har suttit hemma och surat hela kvällen. Ja, jag har verkligen surat. Bara legat i sängen med täcket över huvudet och andats genom munnen så att den konstant blivit torr bara för att jag är så dunderförkyld. Jag kunde inte ens vara med sötis Maja för att jag orkade inte gå någonstans. Det ångrar jag bittert nu. Som en liten sur femåring har jag vart. 

Och alla andra är ute och har roligt på krogen som vanligt. Jag får aldrig vara med och leka med dom stora barnen. Som vanligt.. But I know that my time will come! I'm gonna rise and everyone else will fall! 
Ungefär här någonstans börjar Imperial March- Dart Vader's theme från Star Wars att spela..

Jag har föresten lite tjejångest. Tjejångest är ett nytt ord som jag kommit på och som beskriver tjejers ångest över sina utseenden. Exempelvis så är har jag nu lite tjejångest över hur jag ska klippa mig på tisdag. En kille hade bara klippt sig och sen hade det inte varit mer med det liksom. Utan tanke, utan planering alls bakom varken frisyren eller vem som gör det. Såklart bryr dom sig hur resultatet blir, till en viss del..



Bästa kommentaren denna vinter.

"Joo men jag har som funderat på att börja stänga garageporten efter mig istället för att lämna den öppen. Eller plocka ut alla värdefulla saker. Det vore ju som synd om någon snodde dom"

No shit sherlock?! Haha!

Smooth Criminal

Jag förstår inte riktigt vad mitt problem är. Fick en hel del pengar i julklapp och jag lovade mig själv att ta vara på dom, att spara dom och använda dom till något bra. Men snart är dom slut, jag har levt lyxliv utan att fattat det själv kan man säga. Har ätit ute lite för mycket den senaste tiden. Men sen vet jag inte vad fan jag har gjort med dom. Pengarna alltså. Dom har som bara försvunnit. Men så är det ibland.

Jag var förbi på TT idag, pratade lite med folk. Upptäckte också att TTkaffet smakar rökt bajs. Har blivit bortskämd hela lovet med gott kaffe. TTkaffet smakar fan inge bra nå mer.

Sen var jag på stan, tanken var att jag skulle köpa en kam, hårnålar och tuggumi och att jag skulle beställa klipptid. Kom hem med ett 200 kronors shampoo från frisörsalongen.. Ibland är man ta mig fan helt hopplös.



Det är lovet har varit grymt bra, har haft väldigt mycket med nyårsrevyn. Jag tror nog inte att jag insåg hur mycket det skulle bli. Men eftersom jag brukar bli grymt utråkad på loven så passade det mig perfekt. Har träffat nya människor och lärt mig ett och annat. Har haft kul hela tiden även om min nervositet förstörde lite kanske. Men i det stora hela har det vart bra.

.

Fuck you, I won't do what you tell me

RSS 2.0