Maja Maja Maja :)


Jag sitter på facebook medans vi pratar om just facebook.

Maja: Jag funderar på att ta bort min facebook.
Jag: Men varför det?
Maja: Jag är helt besatt av bubble town
Maja (lyfter hoppfullt på huvudet): Får jag spela bubble town nu?

Bajs

Allt är en enda stor bajskorv. Min hals blir bara sämre och sämre. Kan inte ens sjunga en halv låt utan att bli hes och få jätteont. OCH jag har fått tinnitus på ena örat, ibland har jag på båda. Jävligt svårt att sova. Fick en tid efter lovet då jag ska testa hörseln och det kommer en öronspecialis till skolan. Jag längtar inte alls till lovet då allt kommer vara tyst.
Har bara mig själv att skylla i alla fall.

Long hard road.

Ensamhet har alltid varit som en slags frihet för mig. Jag har njutit av den.
Nu ger den bara mig ångest eftersom mina tankar löper runt som små myror i hjärnan. Det går inte att stoppa, alla miljarder tankar håller på att göra mig galen och ger mig huvudvärk.

Jag njuter inte av ensamhet mer, minsta lilla sällskap gör mig alldeles upplivad för att jag slipper tänka så mycket.
Och jag vill att min mamma ska komma hem. Nu.

Jag slår ihjäl mig själv

Jag vill dela min skam med någon.
Jag har, har bara mig själv att dela min skam med.

Jag vill dela min ångest med någon.
Jag har, har bara mig själv att dela min ångest med

Jag vill vara arg på någon.
Jag har, har bara mig själv att vara arg på.

Jag vill skrika på någon.
Jag har, har mig själv att skrika på.

Jag vill vara ledsen på någon.
Jag har, har bara mig själv att vara ledsen på.

Jag vill slå ihjäl någon.
Jag har, har bara mig själv att slå ihjäl.

Ja. Jag slår ihjäl mig själv.






Samson

Fan jag är så sinnessjukt trött. Skickade hem Maja för ett tag sedan. Eller ja.. För ungefär en och en halvtimma sedan dårå.. Det började spåra lite när Maja tryckte ner toapapper i min tekopp.


Ut över det så har vi pratat, druckigt te, spelat fyra i rad (Maja fick storsmisk!), kollat bitterfittan och ätit varma mackor. Vi bestämde även att vi skulle gå och se Alice i underlandet (Alice i underlivet) och vi har också bestämt att Janne ska följa med och det finns absolut ingenting som han kan göra åt saken. Chicks rules and that's it hehe.

När vi ändå talar om Bebisdraken (heheheheheheheeeee) så kan jag förtälja att jag blev smiskad i bowling igårkväll. Därmed är jag en middag och en kvarts massage fattigare.  Jag var så sur så att en citron hade kunnat framstå som söt i smaken jämfört med mig.

G'natt!

Wherever you will go

Tänk vad man kan hinna med mycket på en söndag.
Detta har jag hunnit med idag.

1. Vaknat. Att sova två personer i en 120 säng funkar bra. OM INTE den ena personen lägger sig diagonalt tvärs över sängen så  den andra personen tvingas ligga i osköna ställningar. Inga namn nämns...

2. Smiskat Janne i fyra i rad. OBS! DETTA ÄR KANSKE DEN ABSOLUT VIKTIGASTE PUNKT SOM JAG HAR GJORT IDAG! Kanske i mitt liv också för den delen...

3. Sen åt vi på Thai. De var gött, tyckte jag i alla fall. Vi funderade lite på skillnaden mellan svampsås och soya. (mest jag) Ser exakt likadant ut fast svampsås är lite ljusare och har mildare smak, medans soja är mörkare och har skarpare smak. Låter det intressant? 

4. Sen var jag tvungen att gå hem och sova en timma.

5. Maja smsade och väkte mig (tur det) Vi gick på en långpromenad. Eftersom Maja ännu inte hade hunnit besöka ICA så gick vi självklart dit. Jag visade henne att man kunde köpa lösviktste ur sådana där kanaler som man vrider på. Både jag och Maja har någon slags fetish till te så vi stod där ganska länge, vred och vände och begrundade alla tesorter.

5. Pluggade (Med andra ord så kraffsade jag ned något i min svenskabok som kändes rätt och bra) Det är säkert rätt.   

Nu ska jag ta ut mina linser för dom håller på att trilskas med mig.


Ja det är inte alltid lätt alla gånger hehe

Jag: Va fan! Har ju inte bloggat på flera dagar :O
Maria: Du ne.. Jävla svikare.
Jag: Men jag har ju pojkvän nu.. Det är fan mycket jobb med dom dära.. :O
Maria: Ja det är som en hamster. Man måste hålla koll.
Jag: Ska vattnas och sådär..




Hide and seek

Jag förstår inte vad som är felet på min lillebror. Sedan kl 9 imorse så har jag spelat spotify på väldigt hög volym, och han ligger fortfarande (12:12) och sover i rummet brevid utan minsta protest. ? Hade jag varit honom så hade jag slängt ut datorn genom fönstret och vrålat som skogssmongo. Men.. Tänk om han är död? Måste gå och kolla det nu..


Nej, han var inte död. Tur det, annars hade mamma som nyss kom hem blivit jättearg och sagt att jag var är en dålig storasyster som inte kan ta hand om sin lillebror. Kanske..

Jag och Ylva bestämde igår att vi skulle ta en promenad idag i solskenet. Ylva ville promt gå redan klockan 9 vilket jag totalvägrade. Har man lov så har man. Vi bestämde att vi skulle träffas klockan 11 istället. Klockan är nu 12:14 och Ylva har ännu inte kommit, kanske inte hade varit så dumt med 9 trots allt? För då hade vi kunnat gå klockan 11. Jaja.

Lake of fire

Vaknade just upp efter två timmars sömn. 16:30-18:30 <3

Sitter just nu och skrattar lite åt mig själv, småflinar.
"Snuvad på konfettin" Känns som om jag har blivit snuvad på en jävvla massa konfetti hehe.


Idag har jag upplevt fördelarna med att ha kompisar som är antingen är arbetslösa, studerande eller jobbar kvällsskift. Otroligt praktiskt måste jag säga. Två fikabesök har jag hunnit med. Nu har jag äntligen några att umgås med på lovet eftersom jag vägrar skridskor och alla slags skidor. Jag hade velat skotra och korvgrilla dock.. Då går alla slags skotrar och korvar bra. :D

Eftersom min mamma är otroligt trött på att få sina kastruller sönderbrända och hela tiden måste hålla koll på om jag har satt tevatten på spisen så har hon köpt en vattenkokare. Den här vattenkokaren är typ det sämsta ett mänskligt öga någonsin har skådat. Den är av sämsta märke och kvalité man kan hitta på marknaden. Men Hey! Vad kan man förvänta sig av något som kostar 66 kr? Hehe.. 

Jag känner att den närmaste tiden kommer bli en riktigt rolig tid. Med lite olika fester och mycket pengar till förfogande. Gött!

När jag var på stan idag med Sara och Ylva så hade jag tänkt köpa jeans, istället kom jag hem med två töjningsploppar till öronen. Money well spent..


Dagens bästa misstolkande stod Janne för när jag höll på att berätta om hur ont det gjorde att töja.

Jag: Det gjorde ganska ont. Men med lite vaselin och viljestyrka går allt. Det sa hon i affären haha.
Janne: Pratar du om analsex nu eller?

Inte för att jag tror att han misstolkade det så mycket men..
      






No one sleeps when I'm awake

Dagens citat stod min lillebror för när jag visade honom (den vidunderliga!) sprutan som man sätter in P-staven i armen med.

"Men vadå...Hur många gånger hade du tänkt ha sex egentligen?"

Jaaduuu...Det kan man ju allt ta och fråga sig.


Idag har varit en bra dag, typ inga lektioner och imorgon har jag bara en lektion kl 8 sen slut. Fast...eftersom jag fortfarande inte har tagit tag i mina lektions inval så måste jag göra det innan jag tar lov eftersom den ska vara inne imorgon. Jag förstår verkligen inte, vi har haft 5 veckor på oss att välja och lämna in invalen men jag har inte gjort det. Jag har inte ens tittat på dem. Förstår inte riktigt vad det är jag har hållit på med de senaste veckorna. TYPISKT.

Sen var jag och Maria på stan fikade och köpte kläder och sånt. Lite småmysigt sådär var det allt. Mindre mysigt när jag kom hem och kollade mitt banksaldo dock..

Funderar på om jag ska sova bort hela den här kvällen. Är nämligen väldigt trött.

Måndag bla bla bla

Idag var jag (hör och häpna) i skolan! Det  var en totalt onödig vistelse. Svenskan började 09:45 och vi skulle tydligen ha "göra färdigt vecka". Men eftersom jag är en så otroligt duktig skolflicka *Blink med ögonen* så hade jag inget att göra färdigt. Alltså ingen lektion.

Klockan 12 var det dags för engelska bla bla bla sen började jag kl 3 och till den lektionen gick jag bara för att säga att jag inte kunde vara med bla bla bla.

Nu över till något roligare.

Jag har fått tre kommentarer idag, tre kommentarer angående mitt utseende. De här har tre personer slängt ur sig efter att ha stått och iaktagit mitt ansikte en lång stund.

"Men hur är det egentligen med dig Sofia?"

"Men..är du sjuk eller?"

"Du ser för jävligt utt"


För det första.. de två nedersta kommentarerna är sakt av två av mina lärare. (icke estetlärare)

För det andra.........JAG SÅG FÖR FAN HELT JÄVLA NORMAL UT IDAG!!!
Men det var bara jag som tyckte det tydligen..

RSS 2.0