High drama

En sak som jag har funderat på är att varje dag så finns det en eller flera personer som man alltid hinner tänka på innan dagen är slut. Man kanske tänker på personen eller personerna 1 till 5 gånger eller 10 till 1000 gånger per dag. Det kan vara en person som man hatar, älskar, tycker om, inte tycker om, står nära, en familjemedlem, en släkting, en vän, Ja vad som helst. Men varje dag så tänker man på den här personen eller personerna.

Man ger han/henne en tanke fylld av hat, kärlek eller sorg. Eller så känner man ingenting. Vilket också kan vara bra. 

Killing loneliness

Idag har vi haft våran första ljudtekniklektion med Zax Mackrisson. Han är för rolig ibland. Gillar när han börjar berätta om något och sedan ändrar sig för att istället börjar prata om helt andra saker. "Vet ni vad det där här är förnågot? Eller nej föresten det behöver ni inte veta, det tar vi senare. Men det här då? Eller vi kommer till det, senare. "

Max: Ljudteknik handlar om in och ut om ni fattar vad jag menar hähä.
Jag: När jag fick hjälpa Timbuktus ljudtekniker att sätta i kablar och jag inte visste hur jag skulle göra så sa han att det är som blommor och bin.
Max: Kunde inte ha sagt det bättre själv!

Så idag har vi fått lära oss att lägga en kabel höhöhöhö!

Ska snart iväg och repa, vi har stora planer på G.

Nytt inlägg

Tog mig i kragen och drog mig upp ut sängen alldeles nyss, är så otroligt trött, låg vaken nästan till halv 4 och tänkte en massa. Alltid när jag ligger vaken så får jag för mig en massa saker, hemska saker. Den här gången var det om svininfluensan haha! Men allvarligt. Det finns inget värre än att ligga i dvala och vrida och vända på sig i oro över något. Dety är det värsta jag vet. Att vakna i vargtimmen, den skrämmer skiten ur mig.

" Vargtimmen är nattens sista timmar på dygnet, precis innan dagsljuset återvänder. I folktron är vargtimmen dygnets svåraste timmar. Det påstås att det föds fler barn under dessa timmar än på resten utav dygnet. Likaså sägs det att fler också dör under dessa timmar. Vidare tror man att det är under dessa timmar vi plågas utav våra värsta mardrömmar, och att den sömnlöse vid samma tidpunkt upplever svår ångest "

Andra dagen i skolan, det var nice. Inte för att vi gjorde så där överdrivet mycket. Hälsade på dom nya ettorna (dom såg rädda ut. Som dom bör vara..) fick lite information om årets händelser och sedan utdelning av tider till instrumentlektioner och sedan slut.

Och nu blev jag fruktansvärt ledsen..

En för alla ingen för nån

Pratade just med Maja i telefonen, hon hade stor stryk av ångesten. Vilket jag också hade haft om jag ringt och skällt ut Krister från Ensam mamma söker...... Varför hon gjorde det ska vi inte gå in på men jag tyckte att han definitivt förtjänade det hihi. 3 gånger var antalet gånger hon försökt komma in på krogen. Jag är nog ändå glad att jag inte gick ut igår haha!

Vaknade med ena ögat helt ihopklistrat , det var inge mysigt. Funderar på om jag ska käka frukost och sedan hoppa in i duschen. Ska nog ta det jävligt chill några dagar fram över så ögat får chans att återhämta sig. Så det blir nog en innesittardag idag idag idag idag.
Åh du öga! Vad har jag gjort för att förtjäna det här?!

Heaven and hell

Ikväll var jag Elin, Johan och Dennis i järnvägsparken och kikade några band. Det var ganska bra tyckte jag, kanske inte så mycket folk men ändå. Sen drog vi vidare upp på stan och en kille skrek "Käka snö!!" till oss tio gånger på raken. Det var roligt. Vad han menade var att vi skulle käka skummet som dom har hällt i fontänen utanför Lindex. Vi försökte komma på något nytt bandnamn, Dennis och Johan spårade som vanligt. Vi gick hem till Johan för att hämta nyckeln till TT. Sedan gick vi förbi ok utanför mig, Dennis och Johan skulle köpa godis och käk.

Där någonstans vart jag misspepp, surig, grinig, ledsen och trött. Dels för att jag ville gå ut och ha kul med en flaska i handen och dels för att  jag på morgonen upptäckte lite vitt gojs i ögat (Nej, det var inte sperma) som jag lite fint ignorerat totalt. Under hela kvällen har det emellertid blivit värre. Så jag slängde in handduken och gick hem. Ögat är nu svullet och blödsprängt. Var och tårar rinner om vartannat från det. Jag är inte så impad av ögoninfektion.

Fast nu sitter jag mest och skrattar åt min lilla missär och tänker att det finns faktiskt dom som har det värre. Men...det blir nog ingen skola på måndag. Eller om jag känner min mamma rätt så blir det nog det. Men ändå.


Desperado

Gav mig ut på en springtur vid tolvtiden och först nu är jag tillbaka hemma igen. Har fördrivit timmarna på TT. Där har jag pratat lite med Sandra, repat med bandet, lekt med Åsas hund (som jag kallar antingen navelluddet eller rattmuffen men som nu mera är döpt till Pucko) Jag och Åsa hamnade i en vild diskussion om BHar, brun utan sol och hunduppfostran.

Sen tittade jag lite på när Sandra och Ylva spelade yatzy och jag kunde såklart inte hålla min stora trut utan frågar Stenne om dom långa mickarna (som ska användas av ljud och ljustekniker) som står på ett av borden.

Jag: (Börjar fingra på en av mickarna) Vad är det här?
Stenne, Janne och Mårten sitter och tittar på mig men ingen svarar på frågan.
Jag: Va? Vad är det för något? Vad gör man med dom?
Dom fortsätter titta på utan att svara.
Jag:(Nöjd) Ja men det är ju sånnadära som man har där bak!
Stenne: HAHAHA! SOM MAN HAR DÄR BAK!?
Alla tre börjar skratta.
Jag: Men va fan! jag menade sånadär mickar man har där bak vid ljud och ljus!

Typiskt :(

Utkast: Jag är ...

Jag är i chock. Såg just Twilight, och den var..annorlunda. Inte alls som jag hade trott. Vet inte om jag tyckte själva storyn var så bra men jag eftersom regissören Catherine Hardwicke är en av mina favorit regissörer så var jag ju tvungen att se den. OCH för att Ylva gett den mer än tummen upp. Men..som sagt, helt ok var den.

Idag när jag vaknade hade jag en tanke i huvudet. "Måste fixa min blogg" Och eftersom Ylva lovat redan i februari att hjälpa mig med det så slängde jag iväg ett sms till henne om hjälp. I gengälld så utlovade jag kaffe, fika och underhållning.

SMS konversation

Ylva: Har ni photoshop på eran dator?
Jag: Jo det tror jag. När kan du komma förbi?
Ylva: Kolla om du har ps! jag kommer om en stund.
Jag: Ps?
Ylva: Gissa vad det är...
Jag: Jag vet inte, jag kan inte sånt här!
Ylva: Photoshop!

OCH det slutade inte där! Satte på kaffe perkulatorn och gick sedan ut på toaletten för att sminka mig. Jag hade på ganska så hög musik så jag hörde tydligen inte vad som hände ut i köket. Enda jag tänkte var att "Åh vad gott det luktar av kaffe!" När jag sedan går ut i köket för att ta mig en kopp av det härliga och förhoppningsvis välsmakande kaffet blir jag bara  ståendes. Halva köket är brunt. Hoppsan hejsan! Glömde visst sätta på locket på perkulatorn så allt kaffe har sprutat rätt upp i luften som en fontän. Upp i taket, på väggarna, brödrosten, golvet, kylen, mikron ja allt i som kan tänka finnas i ett ganska så modernt kök år 2009.

Min dumhet har alltså nått en helt ny nivå idag.

Bulletproof

Måste tipsa om den här låten, och den här videon. Jag brukar inte gilla sånhär typ av musik men den här fastnade verkligen.
Tycker om texten och videon är grym. Känns väldigt 80-tal men ändå inte. Mycket färg och form och lek med ljus. Technopop när den är som bäst. Och eftersom jag är väldigt intresserad av make up så är det här som ögongodis för mig. Får mycket inspiration och idéer. Fast hennes hår gillar jag inge vidare. Ser ut som en polerad bajskorv...


http://www.youtube.com/watch?v=NQdC7h609k8

Another way to die?

HAHA! Klockan är 21:21 och alla i mitt lilla hem går och lägger sig! Vi är faktiskt trötta säger dom. Tossigt säger jag. Men men, hårt arbetande personer ska väl få ha sitt dom med.  Jag vet inte varför men av någon anledning satte jag på en Deep purple låt, det får mig nästan att spy. Har lyssnat så mycket på dom under KF då vi höll på med scenen eftersom det var den enda skiva dom hade att spela, antagligen. Samma skiva om och om igen.

Houf, skitiga glasögon. IGEN! Fattar inte ens varför jag använder glasögon, jo just det. För att jag inte orkar trycka i linserna. Men jag är verkligen ingen glasögonorm, skulle nog aldrig kunna ha bara glasögon. Jobbigt. Det är så jobbigt när det regnar. Och när man öppnar ugnar och sitter i bastun och ska pilla sig i ögonen men glömmer helt bort att man har glajjor och trycker fingret rakt mot glaset och sen ser det ut som om man har torkat dom med en fläskkotlett. Glasögonen alltså. Inte fingrarna.

Jag fick en liten livskris nu på kvällskvisten, eller om det var en tidig 30 årskris, jag vet inte så noga. Låg i min säng och tittade på något oviktigt program som förmodligen handlade om pengar, sport eller mat. Och så...BANG! Tanken slog mig som ett stenskott i skallen (en stor sten) Är det här livet? Är det så här det ska vara? Vill jag ha det så här? Mina egna tankar skrämde mig rejält. Har jag det bra? Visst har jag? Är det viktigt att man har det bra? Riktigt bra?  Tänk om jag skulle ramla ner i en depression och aldrig återhämta mig? Vad är lycka? När är man lycklig? Det är väl olika för alla?

Eh.. ja, nu var ju det där fler tankar. Eller det var väl flera frågor?. Eller... var det flera tankar och flera frågor eller en tanke och flera frågor? Anyway! Allt det dära jag tänkte på för någon timma sedan har försvunnit nu. Det har tydligen inte min idioti gjort...

Hur brett är ett tåg? Det finns bananflugor, men finns det äppel och apelsinflugor? Eller kanske flugor för alla frukter? Vad är skillnade mellan Plopp och Center? Varför heter det ring i boxning när det är en fyrkant?

Jag vill se Tarantinos nya film Inglourious Basterds. Någon som vill se den med mig? Det var länge sedan jag var på bio. Ring: 0730928256. Du kommer inte att bli besviken ;) 

 Nä, nog galenskap för idag, nu blir det rymdäventyr i sängen med min bok "Liftarens guide till galaxen" och som jag faktiskt utan att överdriva det minsta är den sjukaste jävla bok jag någonsin läst i hela mitt snart sjuttonåriga liv. En bok helt i min smak så att säga.

One

Fan! Höll på att svimma och ramla in i tvbordet när jag reste mig upp från sängen. Har inte ätit något ännu idag trots att jag varit ute och sprungit. Men det måste jag nog göra nu, har inte ätit sedan igår och det börjar svartna framför ögonen. Men jag är inte hungrig! :(

Tre månader idag.

Åh! Jag är såå kär i Åsas nya hund, en liten puli som är så lugn och fin och snäll. Den har ännu inget namn utan kallas bara tjejen för tillfället. Ylva och Åsa tycker den ska heta Berta. Berta! Hade jag fått heta Berta så hade jag tagit livet av mig. Tycker den borde heta Siri, eller Muffen, hihihi ^^ Sen var jag hundvakt åt Mikko, det var roligt. Det var mindre roligt när han bajsa, men jag klarade det galant.

Dom har hållit på att byta vattenrör eller nått här i huset, så vi har inte haft något vatten, därav har jag inte kunnat börja laga middag. Nu har det kommit tillbaka men det är en brun trögflytande sörja som sprutar ut som diarré från en av kranarna och stänker ner hela badrummet. Det är riktigt trevligt må jag säga. :) Lite typiskt är att jag just idag behöver använda ganska så mycket vatten i maten eftersom jag ska laga soppa. Det är då typiskt. Nu ska jag dammsuga.

Tomma ord

Jag har inte haft lust att äta på flera dagar. Till frukost så har det blivit en kopp svart kaffe på tom magen. "Det är ju jättebra, om man gillar magkatarr..." sa Inger syrligt.

Jag är snart färdig med mitt rum, ser riktigt bra ut. Medans jag fixade och donade lyssnade jag Santana och fick lust mer än en gång att skaka rumpan. Nu har jag tagit en paus och lyssnar De tre. Eller D3, eller D tre, De 3 som jag så fint skrev i min ansökan.

Nä nu ska jag ta och dammsuga, sedan besöka Åsa på TT och sedan handla.

Repor i atmosfären

Varit heeela långa helgen hos pappa, det var inte kul, men nu är jag hemma igen. När jag anlände till mamma på förmiddagen bestämde jag mig för att ta itu med mitt rum en gång för alla. Fixa ihop en byrå och dumpa gamla kläder. "Men det här fixar jag morsan, jag har ju inte så mycket kläder så det går snabbt" Fyra timmar senare ångrar jag mig bittert. Det ser ut som ett knarkar näste där inne. Böcker, pärmar, diskvatten, galgar, kablar, garderober som står lite hur som helts i rummet, kläder, kläder och sedan lite kläder. Jag drabbades av akut migrän( säkert halsfluss, nageltrång och hemorrojder också) medans jag höll på. Allt jag har åstadkommit har inte gett något resultat, åtminstone så syns det inte ett dugg. Skyfflade bort cirka hundra par trosor och strumpor som det bara fanns en färg av varje av och som jag ännu inte hunnit lägga ner i någon låda, la mig ner och blundade. "Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm this is niiiiiiice"

Snart så ska jag och Maria äta biff sedan ska jag ut och promenera med Maja, vi ska uppdatera varandra om allt som har hänt och om allt som inte har hänt.




Du får väl bete dig som ett rövhål då, jag bryr mig inte. Fast egentligen gör jag det...

In lust we trust!

Hej alla barn! För minuten så är jag på ett strålande humör, har varit ute och sprungit och det var svinkallt! Men det gjorde inte så mycket, jag vart lycklig ändå av det.

Igår kom jag hem från Göteborg och som alltid när jag anländer så känner jag någon slags sorg. Även om jag verkligen längtade hem denna gång (varför vet jag inte) så drabbades jag av akut deppression. Jag kännde mig inte hemma och det känndes som om allt hade förändrats på..vad är det? cirka 5-6 veckor som jag varit borta. Men idag när jag damp ner på TT så var det inget som förändrats. Stenne retas som vanligt, Ylva och Åsa pratar på om allt mellan himmel och jord. Dennis och Johan hade nått en ny nivå i dåliga skämt. Allt var som sagt som vanligt och i sin ordning. Eller... Förutom en sak. Seppo har tydligen träffat en "fjälla". Hejade på dom när jag skulle hämta dammsugaren. Seppo knyckte lätt på nacken och hans hej lät mer som en fnysning. Tydligen är jag inte flickan nummer 1 någe mer i hans liv. Jag som tänkte fråga om han ville gå med mig på studentbalen HÖHÖ!   Men jag klarar nog mig. Kom inte krypandes tillbaka! Det säger jag bara! :P










Take me home

Varför måste alla som heter Mohammed Ali med ihopväxta ögonbryn och oljigt hår alltid lägga till mig på facebook? Tydligen så är det något i mitt utseende som attraherar medelålders män i mellanöstern...
Och varför måste alla som är över 40 skriva med minst 3 frågetecken och minst 5 utropstecken på facebook? VA!!!????!!!!????? VARFÖR???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lite småtossigt är det allt.

Idag var jag, mamma och Marie ute på Marstrand, det var riktigt skönt. Ligga och sola på klipporna och kolla på segelbåtar. Men jag vart ägd. Av en mås. Den sket på min hand just som jag höll på att äta en bägare med mjukglass.... Vart inte så sugen på mer glass sedan kan jag säga. Bränt mig lite på ryggen har jag gjort och jag är helt diarréfärgad i ansiktet men jag antar att det är bra, för då är jag ju brun.

Och nu ska jag ut och sola ännu mer, sedan ska jag och Sebastian lyssna hemligaklubben, kolla family guy, äta glass och spela chicago.

I can't be with you

Det är verkligen jättetråkigt när allt går åt helvete. Just nu skulle jag helst av allt vilja stanna i Göteborg och aldrig komma hem. Men det är bara att kämpa på.

RSS 2.0